YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜ

TAKİP ET

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban yılın en başarılı belediye başkanları kategorisinde başarı ödülü aldı.

  Kamu-Der'in her yıl düzenlediği kamuoyu araştırması ve anket sonuçları açıklandı. Anket ve araştırma sonuçlarına göre yılın en iyi belediye başkanları, siyasetçileri, iş adamları, bürokratlar ve kamu görevlileri tespit edilerek düzenlenen törenle ödülleri takdim ediliyor.

  Kamu-Der'in bu yılkı araştırma ve anket sonuçlarında göre Ahlat Belediye Bakanı A.Mümtaz Çoban yılın başarılı belediye başkanları arasında yer alarak ödülünü aldı.

  Başkan Çoban yaptığı açıklamada, Kamu-Der'in bu yılkı araştırma ve anket sonuçlarından yılın başarılı belediye başkanları kategorisinde yer almaktan memnun olduğunu ifade ederek,"Ödülümü şahsım ve ilçem adına almaktan mutluluk duydum. Ahlat için güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz" dedi.

  Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ise yaptığı açıklamada Kamu-Der ödüllerinin motivasyon sağladığını belirterek: "Kamu-Der'in her yıl düzenlemiş olduğu Kamu-Der ödül töreni 2017 Mayıs ayında Ankara'da coşkulu bir şekilde yapıldı. Yaptığımız kamuoyu araştırması ve anket sonucunda yılın en iyilerini,en başarılılarını,belediye başkanları,siyasetçileri,iş adamları,bürokrat ve kamu görevlilerini tespit ederek 13 mayısta yapılan ödül töreninde coşkulu bir şekilde hak sahiplerine ödüllerini takdim ettik. Ödül alanlar çeşitli siyasi partilere mensup olup, her düşüncede olanlar vardı. Bu ödüllerimiz ülkemizde çalışma barışıyla ilgili motivasyonu sağlıyor aynı zamanda birlik beraberlik ve dostluğu pekiştirmektedir. Tek amacımız sloganımızdan anlaşılacağı üzere "Adımız Kamu Der, Soyadımız  Türkiye" ayrım kayrım yapmadan ideolojiye bakılmaksızın ülkemize hizmet eden seçilmiş ve atanmışların motivasyonu sağlamak amacıyla dostluğu, birliği ve beraberliği pekiştirmektedir. Bunun için diyorum Kamu-Der ödülleri ülkemizde motivasyonu sağlıyor. Ödül alan tüm yöneticilerimizi en içten duygularımla kutlar,üstün başarılarının devamını dilerim, bu vesile ile selam ve saygılarımı sunarım" dedi