ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU

TAKİP ET

Ahlat Belediyesi tarafından ilçedeki şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Ahlat 1071 Selçuklu Oteli'nde verilen iftar yemeğine ilçedeki şehit aileleri ve gaziler katıldı. İftar öncesi Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı A.Zafer Bayram ve İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenerek sohbet ettiler.

İftar sonrasında yapılan duaların ardından program sona erdi.

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban yaptığı açıklamada, katılımlarından ötürü şehit aileleri ve gazilere teşekkürlerini sunarak, kapılarının her zaman şehit aileleri ve gazilere açık olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Çoban, “Vermiş olduğumuz iftar yemeğine katılımlarından dolayı Şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkür ediyorum. Kahraman şehitlerimiz vatan için, ümmet için canlarını feda ettiler. Biz onlara her zaman minnettarız. Dolayısıyla onların aileleri başımızın tacıdır. Her zaman biriz, beraberiz, başka vesilelerle yine beraber olacağız inşallah” dedi.

Ahlat Belediyesi tarafından şehit aileleri ile gazilere verilen iftar yemeğine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı A.Zafer Bayram, ilçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban, Şehit aileleri ve gaziler katıldı.