ŞAMPİYONLUK İÇİN SON MAÇ

TAKİP ET

Bitlis Amatör Lig'de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) için son maçını oynayacak.

Bu sezon oldukça başarılı bir performans göstererek kendi grubunda şampiyon olan ve sonrasında BAL için ön eleme maçında Bitlis Yıldırım Spor'u 2-1 yenen Ahlat Spor oynadığı futbolla göz kamaştırırken, hafta sonu Bitlis Özgüzeldere Spor ile oynayacağı maça hazırlanıyor.

Bitlis Özgüzeldere Spor maçını kazanmaları halinde BAL'a yükselecek olan Ahlat Spor, takım ve yönetim olarak şampiyonluğa kilitlendi.

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Ahlat Aktaş Spor Kulübü Başkanı Erhan Akarsu,   şampiyonluk için oynanacak son maçta taraftar desteği beklediklerini belirterek,

"Sevgili Ahlatlılar! Ahlat her alanda olduğu gibi sporda da kendisini geliştirmeye ve zirveye oynamaya devam ediyor.Geçen pazar günü oynadığımız ve hak ederek kazandığımız Bitlis Yıldırımspor maçından sonra tarihi bir fırsatı yakaladık. Bölgesel Amatör Ligine katılma şansımıza sadece ve sadece 3 gün kaldı. Bu lige katılmamız demek; heyecan demek, tanıtım-reklam demek, esnafın yüzünün gülmesi demek, Bölge il ve ilçeler ile kaynaşmak demek, görmediğimiz yerleri görmek, tanımadığımız kültürlerle tanışmak demek. Kısacası bu maçı alırsak her kesin bas bas bağırarak dile getirdiği ilçemizin tanıtımına çok ama çok ciddi katkı sunmak demek. Bu yüzden önümüzde ki Cumartesi günü yani 31.03.2018’de saat 13:30’da Bitlis Şehir Stadı’nda oynayacağımız Bitlis Özgüzeldere maçında 12. adam olarak bilinen seyircilerimizi yani siz kıymetli ve duyarlı hemşerilerimizi mutlaka ama mutlaka Bitlis'te yanımızda, ilçenizin yanında olmaya ısrarla davet ediyoruz. Lütfen bu çağrımıza kulak verin çünkü bir tekrarı veya telafisi yok bu maçın, Bitlis’i bu konuda yürekten kutluyorum 7 sinden 77 sine, amiri, müdürü, memuru, işçisi, köylüsü, en önemlisi esnafı takımını ve şehrini desteklemek için mazeretsiz tribünleri tıklım tıklım doldurup gereğini yapıyorlar ve biz Ahlat'ın temsilcisi olarak bu tablo karşısında ezilip,büzülüp üzülüyoruz,onlardan daha iyi bir ekip olmamıza rağmen demoralize oluyoruz. Bu takımı bu günlere taşıyabilmek için tabiri caizse anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi. Maddi, manevi çok ciddi emeğimiz oldu. Kayda değer maddi destek herhangi bir yerden alamadık kendi yağımızda kavrulup bu günlere gelmeyi başardık çok şükür, aslanlar gibi mücadele eden bu gençler ve teknik heyet yüreklerini ortaya koyarak bu başarıyı elde ettiler. Sizden bir şey istemiyoruz gelin içerisinde yaşadığınız, içerisinde ekmeğini yediğiniz ilçemizin bu değerine sahip çıkın. Takımımıza, gençlere sahip çıkın. Spora sahip çıkın, kısacası geleceğimize sahip çıkın diyor ve son kez herkesi Bitlis’e ilçesinin takımına destek vermeye davet ediyorum" dedi.