"Peygamberimiz ve Kardeşlik Hukuku" konulu konferans

TAKİP ET

Nur İlim Eğitim Ve Kültür Vakfı Kutlu Doğum Programı Düzenledi

Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Şadi Eren, Ahlat Nur İlim Eğitim ve Kültür Vakfı'nın davetlisi olarak ilçemizde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle “Peygamberimiz ve Kardeşlik Hukuku” konulu konferans verdi.

Ahlat Nur İlim Eğitim ve Kültür Vakfı Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçemiz-de bir program düzenledi. Düzenlenen programa vatandaşlar tarafından ise büyük ilgi gösterildi.

Ahlat Nur İlim Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Açılış konuşmasının ardından Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Şadi Eren “Peygamberimiz ve Kardeşlik Hukuku” konulu konferans verdi.

Sabah bayanlara yönelik verilen “Peygamberimiz ve Kardeşlik Hukuku” konulu konferans Ahlat Halk Eğitim Merkezi Merkezi Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlendi. Bayanların yoğun ilgi gösterdiği konferansa katılan bayanlara ise gül ve kitap hediye edildi.

Ardından Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Şadi Eren “Peygamberimiz ve Kardeşlik Hukuku” konulu konferansını bu kez akşam Ahlat Bediüzzaman Said-i Nursi Külliyesinde erkekler için verdi. Geniş katılımlı sempozyumlara genel ilgi bir hayli fazla olurken, vatandaşlar ise;

 “Kutlu doğum haftası nedeniyle bu kadar dolu dolu bir program hazırlayan Ahlat Nur İlim Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine ve vakfın gönüllülerine teşekkür etti. Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Şadi Eren ayrıca ilçemizin tarihi mekânlarını da gezdi.