MUHTARLARDAN KAYMAKAM TEKBIYIKOĞLU'NA TEŞEKKÜ

TAKİP ET

Bitlis'in Ahlat ilçesindeki mahalle muhtarları, Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

 Bitlis'in Ahlat ilçesindeki mahalle muhtarları, Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu’na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. 
Ahlat ilçe merkezinde bulunan 10 mahalle muhtarı, yaptığı hizmetler ve halkla olan iyi ilişkilerinden dolayı Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Selçuklu Mahallesi Muhtarı Abdullah Deveci, İkikubbe Mahallesi Muhtarı Çetin Aydaner, Tahtısüleyman Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Aydoğdu, Erkizan Mahallesi Muhtarı Ramazan Koç, Kulaksız Mahallesi Muhtarı Yılmaz Hakverdioğlu, Kırklar Mahallesi Muhtarı Cafer Nacaroğlu, Kacer Mahallesi Muhtarı Selim Akbudak, Kale Mahallesi Muhtarı Medeni Bildirici ve Tunus Mahallesi Muhtarı İzzet Güvendik olmak üzere 10 mahalle muhtarı tarafından yapılan ortak yazılı açıklamada, Ahlat’ta son 2 yılda yaşanan gelişmeleri kendi aralarında değerlendirdikleri belirtildi. Açıklamada, Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nun göreve başlamasından sonra yaptığı çalışmaların muhtarlar ve halk tarafından takdirle karşılandığı ifade edilerek, “İlçemize yaklaşık 2 yıldır atanmış olan Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu Beyefendi’nin yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. İlçemizdeki tüm kurum müdürleriyle, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli yaptığı çalışmalar merkez muhtarları ve halkın çoğunluğu tarafından takdire şayan görülmektedir. Tüm kurum çalışanları, emniyet birimleri dahil vatandaşların sorunlarını birebir dinleyip çözüm bulma noktasında çaba sarf etmektedirler. Böylece her yönden verdiği cesaretle güvenlik ve hizmet açısından Ahlat’ın ve Ahlatlının güvenini yeniden kazanmasına vesile olduğu ve muhtarlara ile halka gösterdiği sevgi ve saygıdan dolayı Kaymakamımız Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu’na ilçe muhtarları olarak teşekkür eder, gelecekte de hizmet için daha ileri makamlarda ilçemizi ve memleketimizi temsil etmesini Allah’tan temenni eder, saygılarımızı kamuoyu önünde arz ederiz” denildi.