Memur sen Ahlat'ta halkla buluştu

TAKİP ET

Memur Sen Ahlat İlçe Temsilciliği "Memur Sen'e davet tercih evet" sloganıyla Bitlis'in Ahlat ilçesinde halkla buluştu.

  Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlenen halk buluşmasına Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Memur Sen Bitlis İl Başkanı Cabir Durak, Memur Sen Ahlat İlçe Başkanı Orhan Kırkız, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ak Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, Ak Parti eski Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Milletvekili adayı Zeki Peker, Memur Sen üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

  Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan program, Memur Sen Ahlat İlçe Başkanı Orhan Kırkız'ın konuşmasıyla devam etti.

  Kırkız konuşmasında, "15 Temmuz, bunun gibi darbe ve darbe teşebbüsleri ile bu milleti durdurabileceğini sanan emperyalist güçler ve bunların işbirlikçi vesayetçileri bu millete prangalar takmaya ve tökezletmeye çalıştı. Bizler bu oluşumlara, bu şer odaklarının rahatça nefes almalarına karşı çıktıkça işbirlikçilerini üzerimize saldılar.. Bu millet her defasında bu saldırılara karşı göğüs gerdi. Bizim için bir mücadele olan Devletin ve milletin bekası herşeyin üstündedir. Şuan Türkiye'de yürütülen sistem Bizler güçlü, demokratik rol belirleyen Türkiye için 15 Temmuz ruhuyla evet diyeceğiz" dedi.   

  Daha sonra program yapılan konuşmalarla devam etti. Program, konuşmacılara günün anısına hediye takdimiyle birlikte sona erdi.