BELEDİYE BAŞKANI ÇOBAN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

TAKİP ET

TEŞEKKÜRLER AHLAT, TEŞEKKÜRLER BİTLİS, TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE.

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, 16 Nisan da gerçekleşen halk oylamasının ardından bir mesaj yayımlayarak, sandık başına giderek iradesini gösteren seçmenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban sonuçların tüm ülke için hayırlı olmasını dilerken, Ahlat için de  kalkınmanın ve istikrarın devamı niteliğindedir.

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunun ilçe merkezinde %58, ilçe genelinde ise yüzde 54,32 oranında evet çıkmasının ardından teşekkür mesajı yayımladı.

Sandık başına giderek, yeni Türkiye’nin inşasında vatandaşlık görevini yerine getiren seçmene, güçlü bir destekle evet yönünde kararını veren Ahlat halkına teşekkür eden Başkan Çoban, “Devletin istiklali, milletin istikbali için tüm Türkiye sandık başına gitti. Bugüne kadar ki en büyük katılım oranlarından biri olarak tarih yazan bu halk oylaması, bu tarihi vurgusunu yeni anayasa için evet diyerek de bir kez daha göstermiş oldu. Tüm halkımızın seçim boyu gösterdiği hassasiyete, bu oranda bir katılımla gösteren güçlü iradeye, hemde yeni Türkiye’nin en büyük imzalarından biri olacak olan ‘evet’ kararı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Teşekkürler Ahlat, teşekkürler Bitlis, teşekkürler Türkiye. İlçe merkezinde %58 ilçe genelinde ise yüzde 54,32  oy oranı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine onay veren kadirşinas hemşerilerimizin tercihi bizim için takdire şayandır. Sandıklar gelir geçer, kardeşliğimiz bakidir. Yeni, büyük, güçlü Türkiye için, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Ülkemiz adına, geleceğimiz adına oldukça olumlu neticelerle dolu bu yeni sistemin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyor,  bu ve bundan sonraki tüm sürecin ilçemize ve ülkemize faydalı olmasını diler, saygılar sunarım. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında beraber yürüdüğümüz Ak Parti İlçe Başkanıma, il genel meclis üyeme, belediye meclis üyelerime, İlçe teşkilatıma, ilçe kadın kolları başkanıma, gençlik kolları başkanıma ve ana kademeye, partimizin her bir üyesine, ayrıca  sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve referanduma katkı sunan siyasi partilere, muhtarlara ve tüm Ahlat halkına teşekkür ediyorum" dedi.