AK PARTİ REFERANDUM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi Ahlat İlçe Başkanlığı, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için çalışmlarına hız verdi.

Gerek ilçe merkezinde gerekse köylerde referandum çalışmalarını sıkı bir şekilde devam ettirdiklerini belirten Ak Parti İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, tüm birimlerinin çalışmaları titizlikle yürüttüğünü söyledi.

Konu hakkında bir açıklama yapan Ak Parti Ahlat İlçe Başkanı Oğuz Atılgan, ilçe merkezinin yanı sıra köy köy gezerek vatandaşlara Halk Oylaması hakkında bilgi verdiklerini belirterek, "Önümüzde Referandum var. Referandumun öneminin iyi kavranılması gerekiyor. Dua ile çalışmaya başladık. Dernek, köy ve mahalle ziyaretleri ile derdimizi, heyecanımızı neden evet dediğimizi anlatmaya çalışıyoruz. Çok kritik bir sürece denk gelindi. Cumhuriyet tarihindeki önemli dönüm noktalarından bir tanesine gelindi. İşi daha ehemmiyetle yapmak için takım tutmak gibi bu davayı gütmediğimizi bildirerek işin sürecini bilmek ve hikâyesini anlatmamız gerekiyor. Bu partinin gerek önceki gerekse şimdiki dönemlerde görev alanlarının çok büyük sorumlulukları var.   

15 Temmuz’u hep birlikte yaşadık. Yaşadığımız sıkıntıları, millete kurulan tuzakları, kimlerle işbirliği yapıldığını hep birlikte gördük. Bunlar daha önceleri de yaşandı. Cumhurbaşkanımız onurlu duruşu ile dimdik ayakta durdu. Milletimiz de gereken desteği verdi ve ben inanıyorum ki bu desteğe devam edecek. Niçin Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmemiz gerektiğini çok iyi anlamamız gerekiyor. Eski düzenin devam etmesini isteyenler, işte karışıklıklardan faydalanan kitledir. İstedikleri zaman Anayasa’ya, yasalara, yargıya, işimize gelmeyen iktidarları gönderelim diyenlerdir. Bu referandum ile ülkede her şey baştan aşağıya değişecektir. Herkesin hesabı bozulacaktır" dedi.