Ahlat'ta Tıp Bayramı Etkinliği

TAKİP ET

Bitlis'in Ahlat ilçesinde  Tıp Bayramı dolayısıyla bir gurup öğrenci İlçe Sağlık Grup Başkanlığını ziyaret ettiler.

  Yunus Ensari İlköğretim Okulu 1/A Sınıfı Öğretmeni Nesim Uzunselvi ve beraberindeki öğrenciler Tıp bayramı dolayısıyla İlçe Sağlık Gurup Başkanı Dr.Emre Uzunselviyi makamında ziyaret ederek, Tıp Bayramını kutladılar. Burada Dr.Emre Uzunselvi'ye karanfil hediye eden öğrenciler, ardından Sağlık Gurup Başkanlığı'nda bulunan tüm doktor ve personelleri tek tek ziyaret ederek hem Tıp Bayramlarını kutladılar hem de karanfil hediye ettiler.

  Daha sonra konu ile ilgili bir açıklama yapan ilçe Sağlık Grup Başkanı Dr.Emre Uzunselvi, öğrencilerin yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretten oldukça memnun olduklarını ifade ederek:

"Öncelikle Tıp Bayramımızı unutmayrak bizleri ziyaret eden değerli öğretmen ve öğrencilerine teşşeküür ediyorum. Gelecek nesillerimiz olan çocuklarımızın bu tür etkinlik ve ziyaretlerle bakış açıları değişebilir. Burada doktorlara karanfil veren öğrenciler hem tıp bayramımıız kutladılar hem de mesleğimizle ilgili sorular sorarak bilgi aldılar. Oldukça keyifli bir ziyaret oldu. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutlarım" dedi.

  Ziyaret sonunda Dr.Emre Uzun Selvi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.