AHLAT'TA ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

TAKİP ET

 Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Ahlat Ülkü Ocakları tarafından başta tüm şehitler olmak üzere "Ahlatlı Şehitler ve Ülkü Şehitleri"ni anma programı düzenlendi.

  Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Ertuğrul Gazi Konferans Salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayarak, Kur'ani Kerim tilavetiyle devam etti.

  Daha sonra Ahlat Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Koçak tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

  Koçak konuşmasında, "Bölünmesin diye millet, baki kalsın diye Devlet canlarını vatana, kanlarını bayrağa hediye eden aziz şehitlerimizin çok kıymetli aileleri, değerli başkanlarım, kıymetli büyüklerim, hanımefendiler, bey efendiler yarınımızn teminatı olan çok kıymetli asenalar ve bozkurtlar Ahlat Ülkü Ocakları olarak düzenlemiş olduğumuz ülkücü şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi anma gecemize hepiniz hoş geldiniz" dedi.

  Daha sonra program çeşitli slayt gösterileriyle devam ederken, Ahlat Ülkü Ocakları ortaokul ve lise teşkilatlarının hazırlamış oldukları canlandırma ve okudukları şiirler davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

  Düzenlenen programa MHP Bitlis İl Başkanı Turan Dönmez, İlçe Başkanı Tahsin Gülsar, Ülkü Ocakları Bitlis İl Başkanı Ersin Kurt, MHP İl ve ilçe teşkilatları, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.