AHLAT'TA KOÇBEY ERKEK VE ÇOCUK KUAFÖRÜ AÇILDI

TAKİP ET

Ahlat İlçe Kaymakamlığı Proje Ofisince hazırlanan ve KOSGEB tarafından kabul gören " Koçbey Erkek ve Çocuk Kuaförü”nün açılışı yapıldı. Çocuklar için kurulan özel bölümde bulunan oyuncak arabalı koltuklar dikkat çekerken, şık dizayn edilen işyeri açılışa katılanların da beğenisini kazandı.  

İş yerinin açılış törenine Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban, Ahlat Esnaf Odası Başkanı Mesut Şeker, MHP ilçe Başkanı Tahsin Gülsar, bazı kurum amirleri ile vatandaşlar ve esnaflar katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam Tekbıyıkoğlu, “Bu ilçemizde artık ticaretin gelişiyor olmasını gösteriyor. 67 tane ilave iş yeri ortaya çıktı. Bayan müteşebbisler ortaya çıktı. Tahin üretimi başladı. Yine tantuni yapan lezzet ürünlerinin çıktığı işyerleri açıldı. Bu açtığımız 2’inci berber ama berberlerimizin farkı giderek şık olmaları ve büyükşehirlerde ki işletmelere yaklaştıklarını görüyoruz. Bu da bizim şehrimizin daha estetik bir hale geldiğini daha da güzelleştiğini büyükşehirlerin bu hizmet noktasında ki görünümüne yavaş yavaş kavuştuğunu gösteriyor. Zafer bey de sevdiğimiz esnaflarımızdan bir tanesidir. Allah helal kazançtan ayırmasın. İnşallah bu işyeriyle beraber daha büyük açılımlarda yapar. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İşletme sahibi Zafer Koç ise, açılışa katılan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, “İş yerimizde beyler için her koltukta TV bulunurken, çocuklar içinde özel oyuncaklı koltuklarımız bulunuyor. Bu sayede hem büyükler hem de küçükler çok rahat bir şekilde tıraş olabiliyorlar. Katkılarından dolayı başta Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu olmak üzere Kaymakamlık Proje Ofisi Yetkililerine, Ahlat ESO Başkanı Mesut Şeker'e ve KOSGEB yetkililerine teşekkür ederim" dedi.