Ahlatlı gençlerden Mehmetçiklere güvercinle mektup

TAKİP ET

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki bir grup genç, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla yazdıkları mektupları güvercinlerin ayağına bağlayarak gönderdi. 
Ahlat Gençlik Merkezine üye gençler, merkez önünde ellerindeki Türk bayraklarıyla toplanarak Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yazdıkları mektupları okudular. Gençler, daha sonra mektupları güvercinlerin ayağına bağlayarak gönderdi.
Askerlere destek amacıyla yapılan etkinlik sonrası bir açıklama yapan Ahlat Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Niyazi Avcı, “Afrin’deki Mehmetçiklerimiz için Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli destek faaliyetleri yapılıyor. Biz de Ahlat Gençlik Merkezi olarak gençlerimizle beraber bir etkinlik yapmayı düşündük ve Mehmetçiklerimize mektuplar yazarak güvercinlere bağlayıp uçurduk. Gençlerimiz hazırladıkları mektupları güvercinlerin ayağına bağlayarak belki ulaşır ümidiyle uçurdular. Burada önemli olan gençlerimizin askerlerimize manevi olarak desteklerini göstermeleridir” dedi.