AHLAT PROJELERİ MASAYA YATIRILDI

TAKİP ET

Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Ankara’da ilçemizi ilgilendiren proje ve yatırımlarla ilgili bir dizi görüşmelerini yapmaya devam ediyor.

Son olarak dün Ankara’da Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile bir araya gelerek Ahlat ile ilgili projeler ve yatırımlar yeniden gözden geçirildi.

İlçemizde ki yatırım ve projelerin hızlanması, yeni yatırım programlarının ele alınması için sürekli siyasi ve bürokraside önemli görüşmeler yapan Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile bir araya gelerek olumlu bir görüşme gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in Ahlat’a her zaman sıcak ve samimi davrandığını bir daha hatırlatarak konuşmasına şöyle devam etti.
“İlçemizdeki yatırım ve projelerimiz ile ilgili belirli plan ve programlar kapsamında Ankara ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Yerelde Devletimizin desteğini her zaman arkamızda hissetmek bizim için çok önemli.  Bu bağlamda Ankara da, bakanlıklar, genel müdürlükler ve bürokraside bir takım proje ve yatırımlarımızı masaya yatırarak hem görüş alışverişinde bulunuyor hem de destek alıyoruz. Son olarakta Başbakan Yardımcımız sayın Mehmet Şimşek beyefendiyi ziyaret ettim. İlçemizdeki projeler ve yatırımlarla ilgili görüşmemiz çok olumlu gerçekleşti.  Ahlat sayın bakanımızın asli yeri. İlçemiz ile hassasiyetle ilgilendiği ve takip ettiği öneme haiz. Bu ilgi bizleri hususiyetle memnun etmiştir.  Sayın Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’e, Ankara’ya her gittiğimizde kapılarını bize sonsuza kadar açan, kurum kuruluş ve bakanlıklarda bize rehber olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız sayın Vedat Demiröz’e, Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’in baş danışmanı sayın Süleyman Şemdinoğlu’na, Milli savunma Bakanlığı Müsteşarımız sayın Ali Fidan beyefendiyle, ilçemiz ve halkımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.