AHLAT DERNEKLERİNDEN MÜDÜR KOCA'YA ZİYARET

TAKİP ET

Kültür Haftası etkinlikleri kaspamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenleyen Ahlat Dernekleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca'yı ziyaret ettiler.

  Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) İstanbul, İzmir, Antalya, Manisa, Kocaeli, Mersin ve Van Ahlat dernekleri başkan ve temsilcileriyle birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Müdür Mazlum Koca'dan çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Bir süre Müdür Koca ile sohbet eden dernek başkanları ve üyeleri, daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde devam eden Yaz Spor Okulu'nu ziyaret ettiler.

  Burada öğrencilerle bir süre sohbet eden dernek başkanları ve üyeleri, yaz spor okulunda ki öğrencilere şapka, tişört ve çeşitli hediyeler dağıttılar.

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde ki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Ahlat dernekleri, Müdür Mazlum Koca'ya ise başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler.

  Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti:

  "Öncelikle bizi ziyaret eden tüm dernek başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum. Yaz spor okulna devam eden öğrencilerimizle hem sohbet ettiler hem de çeşitli hediyeler dağıttılar. Öğrencilerimizde bu ziyaretten çok mutlu oldu. Yaz spor okulumuz çeşitli branşlarda ki spor kurslarıyla devam etmektedir. Ebeveynlerinde çocuklarını spora yönlendirmelerini istiyoruz. Spor yapan çocuklar, enerjilerini sporla boşalttıkları için dersin başına oturduklarında daha verimli çalışır ve boşa vakit geçirmezler. Tekrar bu güzel ziyaretlerinden dolayı Ahlat derneklerine teşekkür ediyorum" dedi.